Hrníčková kuchařka : Maso, které šetří kapsu
141 stran, 1.vydání
Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dobře vypracováná kuchařka. Jednoduché recepty.
Najdete v ní recepty na polévky, zavářky a vložky do polévek, pokrmy z vařeného masa z polévky, omáčky, recepty z hovězí oháňky, vepřových ocásků, nožiček a kolene, recepty z hrudí (žebro), hlavy, ucha, kůže, morkové kosti, jater, ledvinek, srdce, jazyka, býčích žláz, vemínka, drštěk, žaludku, sleziny, mozečku, brzlíku, plic (plíčky). Dále recepty na domácí zabijačku, recepty z mletého masa, bůčku, drůbeže, ryb a na různé pomazánky.
Autor: Pechová Jaroslava
Vydal: Laguna
Rok vydání: 1996
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 32227 /2
Stav: