Kontakt

Čáslavská 1067
(Za Budoucnosti)
735 81 Bohumín

602 544 338

Prodejna

Po:Zavřeno
Út:10:00 - 17:00
Št:10:00 - 17:00
Čt:10:00 - 17:00
Pá:10:00 - 15:00
So:Zavřeno
Ne:Zavřeno


Ako konzervovať zeleninu a mäso (slovensky)

Zvětšit

216 stran, 16 barevných obrázků, 2 tabulky, slovensky, 1.vydání

Publikace uvádí postupné způsoby konzervace a manipulace se zeleninou a masem, stejně jako příprava surovin.

Kromě toho také popisuje přípravu některých vyhledaných pražených produktů / principů konzervování, balení, ovocných nálevů, hořčic, vína, konzervování hub, mrazu ... /

Autor: Kaščák Ján Silvester

Vydal: Alfa

Rok vydání: 1980

Dostupnost: Prodáno

Kód zboží: 24628

Stav:

Cena: 50,-



Hlídací pes je služba, která vám umožní sledovat změnu skladové dostupnosti u vámi vybraného zboží.

Stačí zadat Vaši e-mailovou adresu a při naskladnění tohoto zboží, Vám pošleme upozornění na Váš e-mail.

Zavřít okno

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík