Zmrazování potravin v mrazničkách
80 stran, 18 obrázků, 16 tabulek, brožovaná, 1.vydání
Publikace obsahuje návody a doporučení, které lze uplatnit při zmrazování potravin v domácnosti nebo při vaření jídel do zásoby .....
Obsah:
1. Základní pojmy - stručné objasnění
2. Změny v potravinách při jejich zmrazování
3. Podmínky prodeje mrazených potravin
4. Výběr a použití mrazniček
5. Balení potravin
6. Zmrazování jednotlivých druhů potravin v domácnostech
7. Skladování mrazených výrobků v domácích mrazničkách
8. Rozmrazování mrazených potravin
9. Ekonomická stránka zmrazování potravin v domácnosti)
10. Recepty - jednoduše a příjemně
Uchovávání potravin zmrazováním v dnešní formě patří k poměrně mladým konzervačním metodám. Kvalita mražených výrobků ve velké míře závisí od přesného dodržování všech doporučení při jejich výrobě a spotřebě...
Autor: Lifková Zdenka
Vydal: SNTL
Rok vydání: 1990
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 24402
Stav: