Cukrářské speciality
159 stran, brožovaná
Přestože naše česká kuchyně je na moučníky a sladká jídla velmi bohatá a klasické kuchařské knihy se těmito jídly v dostatečné míře zabývají, není stále dostatek literatury, která by publikovala receptury sladkých jídel vhodných jak z hlediska zdravotního, tak z hlediska časově i finančně nenáročné přípravy.
Předkládame proto kuchařskou knihu, která čtenáře poněkud překvapí - mile překvapí. Těžiště této kuchařky je v moučnících lehkých a hlavně v ovoci. Kromě moučníků teplých nebo tepelně připravovaných jsou v knize části s recepturami rozmanitých nápojů teplých i studených, zmrzlin, mražených krémů, ovocných dezertů, salátů a zmrzlinových pohárů.
Autor: Gurecký Antonín
Vydal: Merkur
Rok vydání: 1968
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 32230
Stav: