Kontakt

Čáslavská 1067
(Za Budoucnosti)
735 81 Bohumín

602 544 338

Prodejna

Po:Zavřeno
Út:10:00 - 17:00
Št:10:00 - 17:00
Čt:Zavřeno
Pá:Zavřeno
So:Zavřeno
Ne:Zavřeno

(v době volna možnost domluvy telefonicky)




Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

Zvětšit
Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst

176 stran

Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí?

Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni.
Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této praktické příručce.
- Více než 100 domácích bylinek, lesních plodů a hub – uspořádaných podle období sklizně
- Kvalitní fotografie zachycující všechny poznávací znaky
- Vyčerpávající informace o místu nálezu, době sklizně a o jedovatých dvojnících
- Více než 100 receptů a kuchyňských rad

Autor: Dreyer Eva M.

Vydal: Víkend

Rok vydání: 2010

Dostupnost: Prodáno

Kód zboží: 14870

Stav:

Cena: 180,-

Poznámka

Původní cena : 289.-Kč



Hlídací pes je služba, která vám umožní sledovat změnu skladové dostupnosti u vámi vybraného zboží.

Stačí zadat Vaši e-mailovou adresu a při naskladnění tohoto zboží, Vám pošleme upozornění na Váš e-mail.

Zavřít okno

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík