Technologie přípravy pokrmů 2.díl
96 stran
- Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
- První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.
- Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy.
- Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.
- Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny.
- Pátý díl je věnován studené kuchyni.
- Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Autor: Sedláčková Hana
Vydal: Fortuna
Rok vydání: 2002
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 3891 /2
Stav: