Kontakt

Čáslavská 1067
(Za Budoucnosti)
735 81 Bohumín

602 544 338

Prodejna

Po:Zavřeno
Út:10:00 - 17:00
Št:10:00 - 17:00
Čt:Zavřeno
Pá:Zavřeno
So:Zavřeno
Ne:Zavřeno

(v době volna možnost domluvy telefonicky)




Cukrářská technologie

Zvětšit
Cukrářská technologie

286 stran, 2.přepracované vydání, velký formát : 28 x 19 cm

Toto vydání mohou při své práci využívat jak profesionální pracovníci, tak i amatérská veřejnost. Jedním z důvodů k vydání této Cukrářské technologie je zcela nová legislativa, kterou se řídí podnikání v oboru cukrář.


Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy

Autor: Půlpanová Alena

Rok vydání: 2001

Dostupnost: Prodáno

Kód zboží: 15614

Stav:

Cena: 200,-

Poznámka

Doporučená cena : 265.-Kč





Další knihy od autora: Půlpanová Alena

Půlpanová Alena

Cukrářská technologie

Vydal: Fin
Stav:
Cena: 200,-

Hlídací pes je služba, která vám umožní sledovat změnu skladové dostupnosti u vámi vybraného zboží.

Stačí zadat Vaši e-mailovou adresu a při naskladnění tohoto zboží, Vám pošleme upozornění na Váš e-mail.

Zavřít okno

Produkt byl úspěšně vložen do košíku

Zavřít okno Nákupní košík