Žampióny: pěstování a kuchyňská úprava
227 stran, 60 obrázků, 19 tabulek, 2. doplněné vydání, brožovaná
Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.
První část knížky přináší základní informace o pěstování žampiónů, o jejich morfologii a ekologii. Druhá část seznamuje s tradičními způsoby pěstování a třetí s moderními metodami výroby žampiónů. Závěrečná část pojednává o domácí a průmyslové konzervaci žampiónů a obsahuje řadu předpisů k jejich kuchyňské úpravě.
Autor: Staněk M.
Vydal: SZN
Rok vydání: 1977
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 15686 /2
Stav: