Jídlo jako jed, jídlo jako lék
395 stran, velký formát 26 x 20 cm, 2.přepracované a rozšířené vydání
V tomto zcela přepravovaném, atualizovaném a nově upraveném vydání najdete:
- více než 170 abecedně řazených potravin a k tomu jednoduché pokyny, jak každou z nich konzumovat, tepelně upravovat a uchovávat, abyste z jejich léčivého potenciálu vytěžili maximum.
- více než 100 nemocí a zdravotních problémů - od ADHD po žlučové kameny - s pohotovými radami, co jíst, abyste těmto stavům předcházeli nebo je pomáhali léčit.
- zcela nové a aktuální informace o výživě a bezpečnosti potravin, včetně vlivu fytochemikálií na lidské zdraví; potenciální rizika pesticidů, potravinářských přídatných látek a geneticky modifikovaných plodin; nejlepší a nejzdravější metody tepelné úpravy.
- rozšířené články o přínosech vitamínu D, o významu stravy v různých stadiích lidského života, o nebezpečí míchaní potravin s léky a mnohém dalším.
Autor: *** kolektiv autorů***
Vydal: Reader´s Digest
Rok vydání: 2016
Dostupnost: Prodáno
Kód zboží: 25418
Stav:
Cena: 100,-