Čínská kuchyně
159 stran, brožovaná, 2.přepracované vydání
Příručka plná chutných a zdravých čínských specialit, kterou lektoroval doc. Rajko Doleček. Rozmanité předkrmy, polévky, saláty, hlavní jídla, moučníky apod. z čínské kuchyně.
Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním.
Doplněno brevnými fotografiemi.
Autor: Tomaník Miroslav
Vydal: Merkur
Rok vydání: 1983
Dostupnost: Prodáno
Kód zboží: 24417
Stav:
Cena: 40,-