Variace na kuchyně Orientu (indická- indonéská-malajská-japonská kuchyně)
214 stran, 2. vydání
Množství receptů z indické, indonéské a malajské i japonské kuchyně.
Předkládaná kniha se opírá o původní předpisy z dostupných surovin a pochutin.
Odborníci dobře vědí, že v dnešní době, kdy roste spotřeba potravin a nápojů tato skutečnost nese i nežádoucí jevy z nadměrné spotřeby potravin bohatých na tuky a cukry, z nichž nejvýznamnějšínm je přírustek nadváhy, srdečních a cévních chorob a další komplikace. Jednou z cest je inspirovat se stravou orientálních národů zvláště kuchyně indické, indonézské a japonské. Tyto kuchyně mají slavnou historii, nabízejí nesmírně pestrou paletu úprav a koncerty chuti a vůní a při tom znamenitě sytí při poměrně nízké energetické hodnotě. Jejich úprava pokrmů zaručuje přísun významných živin, nerostných látek a vitamínů...
Autor: Nouzová Alena
Vydal: Avicenum
Rok vydání: 1989
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 16543 /2
Stav: