Pokrmy z mletého masa
92 stran, brožovaná
Světově nejznámějším pokrmem z mletého masa je pravděpodobně americký hamburger nebo arabský kebab. U nás máme oblíbenou sekanou pečeni nebo také smažené karbanátky.
Mleté maso je hojně využíváno snad ve všech kuchyních světa. Oblíbené je zejména pro svou snadnou a rychlou přípravu, ale velkým kladem mletého masa je také možnost obměňovat a různě kombinovat přísady (koření, sýr, různé druhy masa) a vytvořit pokaždé jinou chuťovou variantu.
Pokaždé když připravujeme mleté maso můžeme trochu popustit uzdu naší fantazii a pokusit se zkombinovat různé druhy koření nebo přidat nastrouhaný sýr, nasekanou zeleninu, nebo kostičky peřiva a získat tak pokaždé jinou chuť. Pokud se raděj řídíte osvědčenými recepty, pak si jistě vyberete některý z receptů z mletého masa, který Vám nabízíme.
Autor: Filipová Lea
Rok vydání: 1990
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 4456
Stav: