Drůbež a drůbeží pochoutky
224 stran + 16 stran příloh
Drubeží maso patří k tradičním složkám výživy snad od počátku vývoje člověka a během celé historie plnila tato potravina různé úkoly od prostého nasycení až po spestření jídelníčku při svátečních příležitostech. Životní skušenosti našich předků a předávané poznatky sice vymezovaly drůbežímu masu specifické poslání, především při dietách a rekovalescenci avšak tato kniha vás přesvědčí, že kuře a slepice se dá výborně upravit na stovky způsobů...
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. Tato kniha vás to naučí.
Autor: Sedláčková Hana
Vydal: Avicenum
Rok vydání: 1986
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 346 /3
Stav: