Pro pestrý stůl
304 stran, 1.vydání
Obsah :
- Studené předkrmy
- Polévky
- Teplé předkrmy
- Toasty
- Ryby
- Drůbež
- Zvěřina
- Hovězí maso
- Telecí maso
- Vepřové maso
- Mletá masa
- Příprava masa v tlakovém hrnci
- Minutky
- Příprava pokrmů na grilu
- Pokrmy pečené v alobalu
- Příprava pokrmu z polotovarů
- Pokrmy z uzenin a lančmítu
- Bezmasé pokrmy
- Zeleninové pokrmy
- Přílohy
- Teplé zeleninové přílohy
- Teplé omáčky
- Zeleninové saláty
- Saláty
- Obložené chlebíčky
- Chutovky
- Pomazánky
- Studené omáčky a ochucené másla
- Moučníky
- Jak sestavovat racionální jídelníčky v rodině
Autor: Vlachová Libuše
Vydal: Práce
Rok vydání: 1979
Dostupnost: Prodáno
Kód zboží: 2736
Stav:
Cena: 50,-