Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
502 stran, 18. přepracované a doplněné vydání
Kniha kuchařských předpisů, upravených podle dnešních možností, potřeb a životních způsobů.
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
Autor: Břízová-Klimentová a kol.
Vydal: Ikar
Rok vydání: 1999
Dostupnost: Prodáno
Kód zboží: 16660
Stav:
Cena: 140,-