Zelenina pro každého
208 stran
Tato kniha je plná nejrozmanitějších receptů na zeleninová jídla od těch nejjednoduchších až po speciality.Nemusíte být vegetarián ani příznivcem makrobiotiky aby jste si tuto knihu a její recepty zamiloval .
Obsah :
- Špenát
- Mangold
- Šťovík
- Hlávkový salát
- Čekanka
- Endivie (štěrbák)
- Řeřicha zahradní (potoční)
- Zelí
- Pekingské zelí
- Kapusta
- Růžičková kapusta
- Kadeřávek
- Květák
- Brokolice
- Brukev
- Celer
- Řapíkový celer
- Tuřín
- Mrkev, karotka
- Černý kořen
- Vodnice
- Petržel
- Pastiňák
- Ředkvičky
- Ředkev
- Červená řepa
- Křen
- Pórek
- Cibule
- Česnek
- Rajčata
- Papriky
- Okurky
- Tykev (dýně)
- Kabačok (patison)
- Zelené fazolky
- Zelený hrášek
- Chřest
- Reveň
Autor: Hlavová Zuzana
Vydal: Avicenum
Rok vydání: 1985
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 8714
Stav: