Jídlo jako jed, jídlo jako lék - Abecední průvodce zdravou výživou
400 stran, velký formát: 26 x 20 cm
Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak můžete vhodnou stravou předcházet běžným onemocněním a bolestem.
Kniha obsahuje jasné a cenné informace o vitaminech a minerálech, o skladování potravin, o běžných i méně známých potravinách, uvádí co komu škodí, jak vhodnou stravou podpořit samoléčivé schopnosti těla. Zabývá se alergií na potraviny a nesnášenlivostí potravin, výživou kojenců a batolat, běžnými nemocemi včetně těch nejtěžších, jejichž průběh lze zásadně zlepšit stravovacím režimem (např. artritida, astma, leukemie, alergie, prevence infarktu, rakoviny aj.).
Reprezentativní publikace, která by neměla chybět v knihovničce náročné moderní ženy, které záleží na zdraví rodiny.
Autor: *** kolektiv autorů***
Vydal: Reader´s Digest
Rok vydání: 1998
Dostupnost: Zboží je v prodejně
Kód zboží: 12029
Stav: